Ortaokul

Başarılı Kadro

Antalya Başarı Ortaokulu olarak öğrencilerimiz için temel hedeflerimiz; yeteneklerinin farkında, özgüveni yüksek, dünya ile iletişim kurabilen, akademik gelişiminin bilincinde farkındalık düzeyi gelişmiş, hayata hazır ve 21. yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştirmektir.

Bu vizyonumuzu; akademik program, akademik süreç, bireysel takip programı, kodlama ve robotik, dijital eğitim, mentorluk, rehberlik merkezi eğitim programlarıyla gerçekleştiriyoruz.

Akademik programımızda; haftalık 45 saat dersten oluşan program uygulanmaktadır. Sınıflarımızda 6+6 saat yoğunlaştırılmış İngilizce sınıf dersi, Cambridge sınav programı, seçmeli 2 saat Almanca ve ya Rusça yabancı dil sınıf programı uygulanmaktadır. Tüm sınıflarımızda yeni nesil etüt çalışmalarımız gerçekleştirilmektedir. Haftalık ders programımız içerisinde, okul çıkışı ve hafta sonu olmak üzere bireysel, grupsal ve sınıfsal olmak üzere planlanan etüt programları uygulanmaktadır.